Asusteinventaariota

Eilisen päivän kohdalle sijoitetusta muotitotuudesta Fashion -opuksessani vastaa kirjailija Robert Harling. Seuraava lause esiintyy hänen näytelmässään Steel Magnolias (1989).

The only thing that separates us from the animals is our ability accessorize

Näytelmän pohjalta tehtiin muuten myös leffa, jota tähditti muiden muassa Sally Field, Julia Roberts ja Dolly Parton. Mä en ole leffaa enkä näytelmää nähnyt, joten en ole ihan varma, missä yhteydessä ylläoleva "totuus" laukaistiin.

Oli miten oli niin kyllä tämä stadinainen ainakin tykkää asusteista; kengistä, koruista, laukuista, huiveista ja hiuskoristeista. Kaikki ovat tärkeitä, mutta pikkujoulujen alla korut ehkä korostuvat entisestään. Aloin vähän kaivella esiin sopivia pikkujoulujuveeleita noista mun kätköistä; barokki, näyttävyys, kimallus ja värikkyys ovat kai nyt tämän vuoden avainsanoja. Mitäköhän mun kasoista löytyy? Aloitan nyt muutamilla näyttävämmillä korviksilla, jatkan sitten jossain vaiheessa muilla assessoaareilla.Mitäköhän näistä Cecilie Mellin  Swarovski-kristalli-korviksista tulee mieleen? No, vaikka joulukuusi tai joku tuhatjalkainen...

 
Nämä ovat myös Cecilie Mellin, ihan mun lempparit
 
 
Nämä Anna Dello Russot ovat ihan nappivalinta asun kuin asun kanssa
 
 
 Pikkulinnut lähikuvassa, kävisko nämä paremmin pääsiäiseen?
 
 
Nämä ovat vähän raskaammat, mutta hyvät kuitenkin. Crazystä.
 
 
 En muista merkkiä, mutta NYCistä, kuparinväriset, turkoosi näyttää tässä valkoiselta.
 
 
Nämäkin ovat Cecilie Mellin, lähikuvassa
 

 Ja nämä puolestaan Pilgrimin feikkitimskut

 
Aika etnot, isot, ihan kivat, muistaakseni Ama -merkkiset, Italiasta.

 
Nämäkin ovat USA:sta, samaa etnomeininkiä kuin edellisetNämä ihanat timskut ovat Play it again Samista, itku tuli nyt, kun huomasin, että yksi kivi puuttuu tosta ylemmästä. Täytyy mennä jonnekin korjauttamaan.

Kommentit