Tupaljuhla

Ja sitten se kauan odotettu päivä vihdoin; kymmenvuotishääpäivä ja maisteripaperit!
Päivä alkoi ihanasti, kun Eki hiipi anivarhain Kampin keskukseen hakemaan ruusuja ja tuoretta leipää ja valmisti meille aamiaisen. Oli ihana syödä brekkaria yhdessä, yleensä Eki muusikkona nukkuu paljon pidempään.  Ymmärsin hyvin millainen "uhraus" tää varhainen nouseminen sille oli. Aamiaisen jälkeen kyllä patistin miehen takas nukkumaan ja lähdin itse salille.

 
 Las Vegas 9.10.2002 - muistan päivän kuin eilisen. Me oltiin Suomesta lähtiessä  hoidettu kaikki virallinen kuntoon ja selvitetty miten tää Nevadan vihkiminen tulee lainvoimaiseksi myös Suomessa.  Mutta muuten me ei hirveesti panostettu häävalmisteluihin; ostettiin Mid week special wedding package, johon sitten sisältyi kaikki tarvittava kuten esimerkikis vihkiminen, valokuvaus, todistajat ja vihkimusiikki cd:ltä. Eki osti mulle vihkisormuksen edellisenä iltana Ballys-hotellin kultasepältä, hyvä tuuri, että löytyi sopivan kokoinen ja kiva.
Mä kävin samana aamuna Vegasin Stripin ostoskeskuksessa BEBE-vaateliikkeessä ja  hankin asun. Kengät oli mukana, Tukholman Rizzosta. Ekillä Leviksen mustat farkut, MCS bleiseri ja bootsit ja sit joku t-paita. Mutta fiilis oli aivan mahtava, melkein epätodellinen. Tällaisia vihkimisiä näkee yleensä vaan leffoissa, ja nyt oltiin itse siinä toistamassa vihkivaloja englanniksi.

Onnelliset "just married" - toi ruusu meillä on vielä tallessa ja kaksi
vahakynttilää, jotka saatiin muistoksi.
 
 
Nämä ovat muistoina häätilaisuudesta - ajattelin, että noi kynttilät
vois polttaa nyt sunnuntaina, juhlan kunniaksi.
 
 
Sitten eilinen päivä jatkui kun piti laittaa siistimmät kledjut päälle ja lähteä sateisen ja pimeän Stadin läpi yliopiston päärakennukseen ja publiikkiin. Publiikkiin osallistui aika vähän jengiä verratuna viime vuoden kevääseen, mun kandipubliikkiin, jolloin sali oli täynnä. Mutta taidehissa oli hienosti edustettuna, meitä maistereita oli viisi ja tohtoreitakin jokunen. Ei siinä mitään, kuoharit ja sit himaan skruudaamaan ja laittautumaan iltaa varten. Niin, tai siis juttuhan oli se, että ei me oikein pystytty hirveesti juhlimaan - Ekille olikin ilmaantunut keikka Vantaalle, joten mä päätin lähteä sitten messiin. Me pidetään sit vähän isommat kekkerit viikonloppuna. Silloin on Ekin synttäritkin, joten kemuista tulee triplajuhlat.
 
 
Sateessa uitettuna mutta onnellisena kiipesin päärakennuksen vanhan puolen portaita ylös. 
Rotsi Crazystä, samoin huivi, mekko on It's all about Eve -merkkinen, Dotsista,
kengät Red Shoesta, kiiltonahkalaukku muutaman vuoden takaa Giorgio Fabianilta
 
 
 Ja tässä - papru handussa!
Publiikki pidettiin siis Helsingin yliopiston juhlasalissa.
Takana 1814 Tukholmassa valmistettu kateederi, joka siirrettiin
Turun akatemiasta yliopiston muuton myötä Helsinkiin
 
Ja kitara soi illan päätteeksi Vantaalla. Eki oikealla - hiukset ovat vähän kasvaneet kymmenen vuoden aikana,muuten sama, hyvä mies:)

Kommentit