Torstai Stadissa

Keltainen näyttäis olevan pääväri Stadissa tällä viikolla. Mä olin oikeastaan päättänyt olla osallistumatta tuohon väritykseen, mutta toisin kävi. Olin käynyt pitkästä aikaa yliopiston päärakennuksen Unicafessa lounaalla ja siinä sitten kotimatkalla hiffasin, että mullahan on Stockan kahvilaan yksi femman kahvilippu. Kahvilipun turvin menin sit Meals-kahvilaan ja juhlistin vapaata torstaita hullulla pullalla ja lattella. Istuin aika pitkään ja tsiigasin jengiä. En tainnut osua sinne ihan pahimpaan ruuhka-aikaan, ei se fiilis ihan mahdoton ollut. Suurin osa ihmisistä käyttäytyi ihan rauhallisesti. Enkä itse ostanut mitään!!Hullun pullan ja latten jälkeen dallasin Designmuseoon, jossa oli Koti - paikka ja mielentila -näyttelyn avajaiset. Museon toisessa kerroksessa oleva näyttely käsittelee kotia monesta eri näkökulmasta. Suvi Saloniemen kuratoima näyttelyn tarkoitus lienee herättää ihmiset funtsimaan omaa kotisuhdettaan, unelmiaan ja ajatuksiaan kotiin liittyen. Saloniemi oli ottanut mukaan myös kodittomuuden, joka must oli hyvä asia;  koti-ikävä ois myös jotenkin voinut olla mukana. Toisaalta näyttelytila on  rajallinen, eikä tietenkään kaikkea mielenkiintoista voi ottaa mukaan. Mutta yleisesti ottaen tää näyttely toimii kivasti.

 Designmuseon näyttelyn avajaisissa oli aika hyvin jengiä, tapasin muutaman kurssikaverinkin, joiden kanssa oli hyvä jutskailla. 

Korkeavuorenkadulta lompsin viel takas Aleksille, tällä kertaa Kluuviin, jossa oli Vip  shopping -ilta. Ei mulla ollut vieläkään aikomus ostaa mitään, mutta halusin tsekata paikkoja. Etenkin uus Maranello -liike kiinnosti. Maranello on muuttanut Kämpistä Kluuviin ja halusin nähdä millainen se nyt on. Olin ilahtunut huomatessani, että Maranello on ottanut yhden mun suosikkimerkin, Hunky Doryn, myyntiin. Tsekkailin vähän aikaa ympärilleni ja kuuntelin suloisen muusikon, Kanervan, esitystä.

Siemailin pari lasia kuoharia, jota muuten näytti olevan tarjolla ihan joka puolella ja paljon!
 
Viehko muusikko Kanerva

 
 Kuoharia, Maranellossa Lindemanin puolikuivaa, nami!
 
 
Michael Korsin päheitä veskoja Maranellossa
 

Hunky Dorya rivissä Maranellossa

Sit spåraan ja himaan.  Kolmosen reitti on ihana, mageeta ajella iltavalaistun Stadin läpi, Senaatintori, Kauppatori silakkamarkkinoineen, Eteläsatama, Eira jne.

Ja tänään  perjantaina on Ekin synttärit - onnittelin sitä heti puolen yön aikaan. Tänään se on jossain lännessä päin keikalla. Sunnuntaina juhlitaan vielä kaikkia tän viikon kohokohtia.

Kommentit