Juhlakausi jatkuu

 
Ja taas drinkkikuva -
tällä kertaa Kämpistä, jossa käytiin
taiteilijaystäväni, Ritvan, kanssa
drinkillä ennen Eidos-juhlia.
Juhlinta ei loppunutkaan G5:een vaan jatkui sitten lauantaina. Tällöin juhlittiin Helsingin yliopiston taidehistorian opiskelijoiden aineyhdistyksen, Eidoksen, 50-vuotista taivalta. Itse asiassa koko viikko oli juhlaviikko, joka päivälle oli omaa ohjelmaansa; seminaari, sitsit, esitelmiä jne. Mä osallistuin julkista taidetta käsittelevään seminaariin sillon maanantaina ja sitten tohon upeeseen pääjuhlaan. Pääjuhla järkättiin Ravintola Kappelissa. Hieno miljöö tällasille juhlille. Mulle tuli tosin pukukriisi, kun huomasin, että en mahtunutkaan siihen mekkoon, jonka olin päättänyt laittaa päälleni. Hitsi, ihan kauheeta!! Onneksi löysin vaatekomeroni perältä kimaltelevan vintage-mekon, johon sain just ja just itseni pakattua. No, mekko osoittautui kyllä ihan hyväksi valinnaksi, ei siinä mitään. Mutta tästä alkoi kyllä pieni kevennys, ihan pakko. Näyttää siltä, että jos en tarkkaile syömisiäni, niin muutama kilo ilmaantuu ihan huomaamatta. Nyt jää kaikki pikkupopsimiset ja kuoharit pois, toivottavasti!
 
 Eidoksen hieno historiikki - mitä kaikkea tuohon logoon kätkeytyykään!
 
 
 Nykyisten ja entisten eidoslaisten kirjoituksia. Onnea Eidos ja kiitos kaikille aktiivisille toimijoille, joihin en ikävä kyllä itse ole kuulunut. Ajattelin kyllä nyt ehkä alkaa osallistua alumni-toimintaan, jotta yhteys säilyisi.
 
 
 Tässä Nougatin suosikkimekossa tunsin itseni makkaraksi, niin tiukka se oli - tuo alempi vintage-glitter meni just ja just!

 
Tämä tummanruskea paljetti-glitter-timsku-mekko mahtui ylleni, ja oli itse asiassa ihan hyvä.
Olin jo unohtanut sen olemassa olon, onneksi en ollut hävittänyt!

Kommentit