Stokista

Vielä pari riviä Tukholman-reissuun liittyen. Oleskelin siis toisen päivän ihan vaan Söderillä, rauhaisasti löntystellen ja ihmisiä tsekkaillen. Ai niin, poikkesin Gamla Stanissa sen verran, että sain tarkistettua Ewa i Walla -liikkeen. Olen tutustunut Ewan mallistoon Porvoossa, Jokikadun Destiny-kaupassa (ent. Våga) ja halusin nähdä millanen pulju niillä on Tukholmassa. Joo, se oli kyl ihan sievä, mutta totesin, ettei suurin osa kledjuista kuitenkaan oo ihan mun tyyliä. Tosin tykkäsin kyllä kivoista huiveista ja neuleista. Mutta muuten näyttäs olevan vähän liian romanttista mun makuun. Toinen romanttinen kauppa oli sit Götgatanin päässä, lähellä Ringeniä, sellanen Wild Rose-liike. Nappasin siitäkin yhden kuvan. Pari muuta kuvaa on Götgatanilta vaan fiilistely-kuvia. Rose-liike on lopettamassa, ja omistaja aikoo avata uuden putiikin lähistöllä, samalla konsepti vaihtuu.

Perjantaina Medborgarplatsenilla alkoi kans Tukholman kaupunki-triatlon. Kovakuntoista jengiä pyöri ympäriinsä. Nappasin kuvan siitä, kun ne extreme-tyypit kiipes pilvenpiirtäjän ulkoseinää alas. Huh, päätä ei huimaa.Wild Rosessa loppuunmyynti - kivat tapetit seinällä!


Tässä ei  ole kyseessä Pisan kalteva torni, vaan kuvaajan kehno kamera ja kehnot kuvaustaidot.Lopussa kiitos seisoo - tai istuu....

Kommentit

  1. Upeita kuvia :) t. Mervi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kuvat on aika okey, mutta toivoisin silti, että mulla ois oikee järkkäri-kamera...

      Poista

Lähetä kommentti