Kirppis!

Hietalahden kirppis kuuluu kesään. Ainakin kerran kesässä on mentävä myymään kaappien ja varastojen sisältöjä löytöjä tekevälle kansalle. Siispä onnistuttiin Tiinan, Lindan ja Tiinan kaverin Chrisin kanssa valitsemaan kesän ensimmäinen hellepäivä tälle toiminnalle. Fiilis oli hieno, ja porukkaa riitti. Me myytiin tosi hyvin, siis määrällisesti - ei taloudellisesti - mitattuna. Nythän on niin, että kirppiksellä kukaan ei näytä maksavan mitään suuria summia yhtään mistään, mutta eihän se ole tarkoituskaan. Munkin parhaat laatukamat meni pilkkahintaan, mutta toisaalta ne meni kyllä selvästi hyvään kotiin. Tällä kertaa olin päättänyt luopua kaikista vaatteista, joita en ollut vuoden aikana käyttänyt, muutamaa juhlaluomusta lukuunottamatta. Lopuista kengistänikään en halunnut luopua. Melkein kaikki meni, mutta ei rahallinen saldo todellakaan ollut päätä huimaava.


Tiinalla oli kaikkea pientä sälää, akkuja, leffoja, keramiikka-eläimiä, koruja jne. Niitä meni ihan kiitettävästi, 50 senttii ja sellasta. Kiertelin muidenkin ständejä ja bongailin mitä ihmeellisimpiä asioita. Ja nostalgiaa luonnollisesti; barbeja ja jerrycottoneita esimerkiksi.

Yks asia mua vähän harmittaa;  toi markkina-aika. Miksi se on laitettu arkisin 9-19? Nytkin jengi alkoi pakata kamojaan kasaan jo iltapäivällä siinä 15-16 aikaan ja 17 jälkeen paikalla oli enää vaan muutama myyjä. Diggasin enemmän siitä kaksvuoro-systeemistä, kun oli aamu- ja iltatorit erikseen. Silloin torilla oli säpinää koko päivän ja jengi tiesi, että kannattaa tulla vielä illallakin tekemään löytöjä. Nyt tahti hiipuu iltapäivällä ihan täysin - ei hyvä!

Mutta muutenhan tää on ihan mainio juttu - ihan super saada tavaraa kiertoon.Meidän ständiä laitetaan kuntoon


Ja kirjoja vaihdellaan


Mulla oli nämä vyöt, punainen meni 4 eurolla, sinistä en myynytkään, kun huomasin yhden timantin puuttuvan...


Esimerkkejä muiden tarjonnasta


ja jollain oli tällaisa kenkiä myynnissä, ei kuulema liikkunut....


Jerry Cotton - parasta viihdettä...


Kirpparikansaa ja merellistä Stadia


Ja lisää kirpparikansaa - kaikki tekevät löytöjä kirpparilla,


tässä hurmaavat Penelope ja Haralampos.


Väriharmoniaa...


Välipalamättöä, wokki-vihanneksia ja nuudeleita, kuuluu toimintaan.


Kommentit