Tervis!


Ravintola Savun kauniit aitakukat, vielä aika nupullaan

Tänään oli pitkästä aikaa food tasting -saittari. 42 risteilymatkustajaa eri puolilta maailmaa halusi tutustua suomalaiseen ruokakulttuuriin. Mikäs sen parempi mesta kuin Terviksen Savu -rafla. Siellä jengille näytettiin miten lohi graavataan samalla kun niille kerrottiin suomalaisista safka-traditioista.

Ei se mikään täys ruokailu ollut, ei ollut tarkoituskaan, vaan kiva pieni maistelumenyy.
Aluks saatiin  kalaa;  lohta ja särkeä (?!), uusia perunoita, juureksia ja makkaraa. Jälkiruuaksi leipäjuustoa, suklaa-tryffeliä, kaurapikkuleipää, ja tervapastilleja! Hieno kooste erilaisia makuelämyksiä, jengi oli ihan fiiliksissä.

Suomalaista graavaustaitoa viedään
ulkomaille. Ihanan makulisän antaa
tervasiirappi.

Tasting plate - herkullista!

jälkkäri-lankku - huomioi tervaleijonat

Sieltä se Pohjoisranta pilkottaa


ja sieltä, tarkkasilmäinen löytää kaksi katedraaliakin

Kommentit