Tuulahdus ja tupsu lännestä


Ikinuori Hellevi
kävi ostamassa
Crazystä
vappu-hattara-
jakun

Mun frendi, Hellevi, piipahti Stadissa tällä viikolla. Käytiin Ekbergillä lounaalla ja jutskailtiin niitä näitä. Tutustuin Helleviin noin 30 vuotta sitten, päivää ennen kuin Hellevillä oli neljäs inssiajo. Tää oli Hellevin viimeinen mahis saada kortti, homma oli siis aika tärkee. No, me oltiin niin nuoria, että ajateltiin aina päivä kerrallaan, joten edellisenä iltana päätettiin mennä ulos tsiigailemaan Stokiksen yömeininkiä - taas kerran sinäkin kesänä. Juttu venyi, Hellevi meni suoraan baanalta aamun ajokokeeseen ja sai kortin - kirkkaasti! Siis mitä tästä oppii? Turha stressaaminen ei kannata!

Hellevi toi mulle pari ruotsalaista M magazinea ja sanoi, että niissä on hyviä juttuja. Joo, tosiaan, ensimmäinen otsikko oli "Bli Gladare, Bli Yngre". Hyvä vinkki... Sopii mulle! Hellevi on itse kyllä niin hyvä esimerkki positiivisen attityydin vaikutuksesta - niiku tost kuvasta  näkyy!

Mutta sit se, mikä sopi mulle kans, oli Hellevin tuoma tupsu. Tupsut ovat nyt suosionsa huipulla Ruotsissa. Supersuosittu svensk Hollywood-fru Maria Montazami on herättänyt ihan mielettömän tupsu-innon naapurimaassamme. Maria on charmikas perheenäiti, joka lähti nuorena tyttönä au pairiksi Kaliforniaan ja jäi sille tielle. Hän tapasi miehensä miltei heti saavuttuaan USA:han ja "tycke uppstod". Yhdessä tää sinnikäs pariskunta sitten loi uraa - tai mies kai loi uraa ja nainen tuki häntä himassa hoitaen kämppää ja kolmea lasta. Perhe vaihtoi taloa sitä mukaa kun omaisuus alkoi karttua ja Maria innoistui mm. sisustamisesta. Nyt sit tossa reality-sarjassa on näytetty, kuinka Marialla on ihan mieletön addikti tupsuihin. Ja kas, tupsujen myynti Ruotsissa on kivunnut ihan huippuunsa. Maria on suosionsa myötä perustanut oman suunnittelufirman, jonka valikoimiin kuuluu just noi tupsut, mutta myös käsilaukkuja ja huulipunia. Huulipunia muuten Maria kävi täällä Stadissakin esittelemässä jokin aika sit. Sarjaa näytetään täällä Suomessakin, en tiedä onks Suomen tupsu-myynti noussut....

Hellevin tuoma tupsu ei taida olla Marian mallistosta, mutta silti ihan ihana! 

Tupsu!
M magazin - Thomas Ledin 60-vuotta; kai
kaikki tietää ainakin sen biisin
"Sommaren är kort"?

Kommentit