Rempparaivarit


Tuo oikeanpuoleinen komero siis
purettiin kuitenkin, ovia siirrettiin, mutta
sisältä ei maalattu eikä yläkaapin ovia
siirretty - siispä mä tein sit ite!

Tämä meidän 15 neliömetrin remppa on nyt kahdeksannella kuukaudella - kaikki mahdollinen on mennyt pieleen; välillä kyllä miettii, että jos itse tekis omat työnsä sillä asenteella kuin meidän remppaan liittyneet tahot taloyhtiön edustajista, insinööreistä, remppamiehistä apumiehiin, niin mulla ei ois enää mitään töitä tai keikkoja.... No, sitten kun homma ei etene, niin täytyy välillä ottaa itse pensselit, ruuvarit, mittanauhat ja porat esiin ja panna töpinäksi; raivo ja adrenaliini ovat hyviä energian lähteitä - toipilaallekin!
Maalasin siis ison komeron sisältä ja ruuvasin ovet irti ja takas paikoilleen eri kohtaan - kun kaikki oli jätetty vaan sinnepäin jonnekin.

Sit maalasin kylppärin ikkunan reunat pikkupensselillä, koska maalit olivat levinneet niin, että joka kerta suihkussa alko harmittaa. Mutta - hei - meillä on jo suihku! Ja kylppäristä tuli kyllä hieno, siihen olen tyytyväinen. Nyt sieltä puuttuu vaan ovi ja kynnys ja vähän kalusteita. Mutta kaunis se mun mielestä on.

Rempassa alkaa loppu kuitenkin häämöttää, nyt pidättelen henkeä päästäänkö alle kahdeksan kuukauden. Sitten voidaan siirtää kamat oikeille paikoilleen ja alkaa ripustella verhoja ja tauluja. Ja joskohan sitten saatais meidän avokeittiö-saareke-proggis kans suoritettua loppuun. Hohhoijaa sanon minä:)


Kylppäristä tuli kiva, vielä
puuttuu peili ja muita
kalusteita
Kivoja värikkäitä
pyyhkeitä viel ja muuta sisustusmatskuu -
jep!

Avokeittiökaaos - kamaa kasaantuu
joka puolelta, sais jo paikoilleen...

Kommentit

  1. Upea kylppäri! Onnea uusille kaakeleille! T. Mervi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti