Pölyisiä vanhoja koneita

Laskukone, mäkin oon joskus osannut laskea tällasella....
En tiedä mitä tekisin kaikella tällä kamalla. Tänään ajattelin ryhdistäytyä ja kokeilla huutonettiä. Laitoin sinne ihan kokeeks ilmoituksen mun nurkassa seisovista kahdesta koneesta; antiikkisesta Singeristä ja sellasesta veivattavasta vanhasta laskukoneesta. Singer on todella hieno, se käy ihan huonekalusta, mutta kun mulla ei näytä olevan tilaa sille ei sitten millään. Harmittaa ihan, se on kauniisti kukkamaalauksin koristeltu ja hyvin säilynyt. Ja laskukone on sellanen älyttömän painava ihmeellinen vekotin, jolla pystyy laskemaan ihan vaikka mitä - jos osaa. Kääk, en tiedä kannattaaks tää, mutta yritetään.

Huutonet on aika hauska mesta, siel virtuaalikruisailuun saa kulumaan ihan vaikka kuinka kauan aikaa. Ja kamaa löytyy jos jonkinlaista; välillä miettii, että mistä näitä tavaroita oikein ihmisille on kasaantunut. Hienoa kuitenkin, jos kierrätys toimii - sitä mäkin nyt sit jään venaamaan näiden mun kahden jutun kohdalla.
Singerin ompelukone

kauniisti koristeltu

Kauniisti koristeltu ompelukoneen poljin

Kommentit

  1. Voi miten hieno Singer!!!! Ellen itse olisi juuri samaisissa harvennuspuuhissa, niin ottaisin tuon vaikka adoptioon...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti