Arkea, juhlaa ja uus jääkaappi

Tässä se on, meidän uus jääkaappi - jippii!
Onni on uusi jääkaappi! Torstaina vihdoin saatiin meidän kerman värinen Smeg-jenkkikaappi. Aika pähee - pullee ja tyylikäs. Ihan just sopiva meidän tarpeisiin. Pakaste-osassa meillä ei koskaan oo muuta kuin leipää ja marjoja. Ja jääpaloja drinksuihin - varmuuden vuoks.
Sit viikonvaihde viuhahti ihan tosta vaan. Perjantaina oli G5-kokous, tällä kertaa Helenalla. Helena oli laittanut pöydän koreaksi Stockan ihanilla antimilla. Seitsemän tuntia vierähti tosta vaan huomaamatta. Nyt mä en napsinut tytöistä kuvia, ikuistin vaan tuliaiskukat ja Helenan etelä-Stadilaisen pihan.
Viihtyisä stadilainen pihanäkymä
Kukkia Helenalle, Bulevardin
kukkakaupasta - vähän pimee näkymä tosin.


Lauantaina mä panostin taas vähän tähän himan raivaushommaan. Kasasin taas Marjutille kassillisen kamaa, jota hän sitten voi myydä siel kirppiksellä. Aika paljon menee kyl kans ihan roskikseenkin. Ja Työ ja toiminta ry haki vanhan jääkaapin, varastohyllyn ja eteisen naulakon. Ihanaa saada vähän avarampaa.


Sunnuntaina vietettiin mun tyttären Tiinan synttäreitä. Ja oho, en ymmärrä, mistä Tiina on saanut ruuanlaitto- ja leivontavalmiudet - mutta tarjoiluita oli tässäkin pöydässä yltä kyllin. Funtsin, että oisko perinyt nää taidot ruotsalaiselta isältään, multa ne ei ainakaan ole


Oisko nää piirakat kuitenkin pakaste....
.

Kanelipullia ja omenapötkylöitä - Tiinan tekemiä.


Joulutorttuja, tai ei ehkä sittenkään -
näis oli jotain muuta hilloa - nami!

Kommentit