Viikon varrelta - remppaa, rientoja ja skolee

Nyt on kulunut harmillisen pitkä aika mun viimeisestä kirjoituksesta. Venytykseen ei oikeestaan ole mitään eriytyistä syytä, kunhan vaan olen touhuillut kaikkea, enkä saanut logattua itseäni sisään tälle sivulle. Jatkossa kyllä taas terästäydyn, haluaisin skrivata ainakin 2-3 kertaa viikossa.

Näkymää makkarista kylppäriin...
Remppa on edennyt siihen vaiheeseen, että koko kylppärikin on nyt purettu. Ilmanpuhdistin pauhaa, mutta vieläkään siel ei oo suoritettu minkäänlaista kuivausoperaatiota. Välillä menee useita päiviä, että en näe tai kuule kenestäkään remppaäijästä  yhtään mitään. Taitavat ottaa liikaa hommia, eivätkä sitten pysty selviytymään kaikista aikatauluista - poukkoilevat paikasta toiseen.

Hanni Marin tekemä pohja uudesta kylppäristä


Keskiviikkona käytiin kuitenkin Hanni Marin kanssa Kaakelikeskuksessa valkkailemassa uusia kaakeleita kylppäriin. Samalla reissulla valittiin myös kylppärin kalusteita Kylppärikeskuksesta. Hanni Mari on taitava sisustussuunnittelija, ystävä, joka tekee meille noi kylppärin piirustukset. Saa nyt nähdä, milloin meillä sit on taas kylppäri ja makkari. Suihkutouhut suoritan Fressissä, se on tossa aika lähellä. Onneks meillä on erillinen veski, jossa on ainaski käsisuihku.

Torstaina tein vähän koulutöitä, nyt on graduseminaari nimittäin alkanut. Tarttis vähän suunnitelle - palaan tähän aiheeseen myöhemmin. Torstai-iltana tapasin vanhoja kavereita Casa Largon jumalaisten tapaksien äärellä. Kiva ilta.

Loppuviikosta pyörin vähän ympäri stadia, moikkailin kavereita mm. Red Shoessa ja Crazyssa ja Dotsissa. Tilailin netistä jonkun tutkimuskirjan ja sen sellaista.

Lauantaina oli teatteri. Oltiin Laurin ja Paulan kans varattu jo viime keväänä neljä lippua Kom-teatterin Vadelmavenepakolaiseen. No, Ekillä olikin keikka lauantaina joten mä menin yksin sit Laurin ja Paulan kolmanneks pyöräks. Esitys oli paikoittain ihan älyttömän hulvaton, mutta tarinan käänteet - niinkuin kirjassakin - menivät välillä niin överiks, että en enää jaksanut nauraa. Mutta täytyy kyllä sanoa, että roolisuoritukset olivat ällistyttävän loistavia. Näyttelijäkolmikko Juho Milonoff, Niko Saarela ja Eeva Soivio olivat kerrassaan briljantteja. Eniten ihailin ehkä Eeva Soivion työtä. Mutta siis kaikki olivat lavalla lähes koko ajan ja Saarela sekä Soivio poukkoilivat ja muuntautuivat varmasti siis ainakin kymmmeneen eri hahmoon. Itsekin aikoinaan  vadelmavenepakolaisena olleena nautin silmittömästi etenkin niistä ruotsalaisuuden prototypioista joita viljeltiin siel sun tääl. Yleisö repes kyllä ihan täydellisesti useamman kerran.  Encorien taustalla soiva Herreys -poikien euroviisukappale  Gyllene Skor jätti esityksestä hyvän fiiliksen viel pitkäks aikaa.

Sunnuntai meni monipuolisesti Fressissä, koulupaprujen parissa, Tiina-tyttären luona sukuloimassa jne.


Ei nyt muuta kuin uuden viikon kimppuun.

Kommentit