Intensiivistä menoa

Tämäkin viikko vierähti niin, että mä en edes ehtinyt miettiä koko blogia - harmittaa kyllä, koska paljon ois ollut kerrottavaa joka päivältä. Mutta yritän täs nyt vähän kelata taaksepäin ja nostaa joitain asioita framille.

Ainaski se, että alkuviikko meni tiiviisti koulun piikkiin. Meil oli kolmen päivän mittainen intsensiivikurssi koskien taidehissan tieteellisiä teorioita ja tutkimuksia. Lukemista oli varmaan tuhat sivua; erilaisia artikkeleita, tutkimustiivistelmiä ja teoriaesittelyitä. 16 syventävien opintojen opiskelijaa  eli ja oli sulkeutuneena yliopiston keskustakampukselle proffan kanssa. Tais tiiviydestään huolimatta, tai ehkä just osaks sen ansiosta, olla yks parhaimmista seminaareista mun opiskeluaikoina. Keskustelu ei meinannut loppua ollenkaan ja välillä pujoteltiin kyllä niin syvälle eksistentiaalisten ydinkysymysten äärelle, että ihan huimas. Mutta äärettömän opettavainen ja samalla ihan terapeuttinenkin kurssi. Kurssin vikan päivän jälkeen mentiin viel jengillä kuppilaan sulattelemaan kaikkea. Ja mähän en tietenkään voinut olla herättämättä kummastusta toteamalla, että fiilis on kuin just ois BB-talosta päässyt.... (Olen nimittäin takuulla ainoa, joka uskaltaa myöntää tietävänsä jotain BB-talosta puhumattakaan siitä, että myötäis seuraavansa sitä.  Tää on kuitenkin jo niin hot topic, että siitä joskus toiste :)

Kun tää kurssi oli suoritettu, viikko olikin sit jo lopuillaan ja sain oman elämäni takaisin. Ryhdyin tsiigaileen, mitä välikauden popoja mulla ois, ja hiffasin nää kaks paria. Molemmat on -yllätysyllätys - Red Shoesta. Tän syksyn hankintoja; puukengät tekokarvareunuksella ja stretch-nilkkurit seebra-kuvioinnilla. Superhyvät jalassa - ja henkisesti virkistävät. Ainaski seebra-popoista sain kiinnostavia kommentteja perjantai-iltana, kun olimme jengillä Satkar-ravintolassa syömässä. Ekin soittaja-kavereiden kans pidettiin tällänen pieni levytys-rupeaman päätösistunto.  Ennen sitä ehdin käydä kuintenkin pedikyyrissä, joka rentoutti mut niin hyvin, että sen jälkeiset päikkärit venyivät kolmituntisiksi! Heräsin nippanappa siihen, kun piti lähteä skruudaan.

Tää taso pitäis saada vaihtoon ja
yläkaapit sekä
 takana pilkottava jääkaappitorni
kokonaan veks...
Lauantaina kuntosali -yläkroppatreeni -  sit Ikea ja Bauhaus. Me nimittäin etsitään massiivipuutasoa korvaamaan meidän avokeittiön kivitasot, mut hitsinhitsi miten vaikeeta se on. Ei löydy värejä, ei paksuuksia ei leveyksiä eikä pituuksia. Siis löytyis, mut sit hinta ois reilusti toista tonnia yhdestä tasosta. Too much!  Meidän landen terassirakentaja, Niki, tulee nimittäin maanantaina tsiigaan tätä avokeittiötä, kun ollaan funtsittu, että purettais noi yläkaapit veks ja heivattais toi hirvee jääkaappipakastinrakennelma vesilinnuille ruuaks. Ollaan jo tilattu ihanan fiftarijenkkikaappi, kerman värinen, ja nyt tarttis muokata tätä saareketta. Voihan se olla, että jätetään kivitasot ja vaan muutetaan saarekkeen mallia. Katellaan. Niki varmaan osaa neuvoa.

Näin suurinpiirtein tämäkin viikko on mennyt - alkava viikko menee varmaan pitkälti gradu-funtsintojen parissa. Ja tiistaina pitkästä aikaan vesijuoksuun - onneks!
Kommentit