Vesi

Just tällä hetkellä mulla on ristiriitainen suhde veteen.....

Eilen pääsimme Anin kanssa jatkamaan ihanaksi tavaksi muodostunutta vesijuoksuharrastustamme. Anilla oli muutaman viikon loma, enkä mäkään sit jaksanut raahautua veteen - siis kun meidän vakkarimestakin oli kiinni. Vesijuoksu on kuin pumpulissa pyöris, ihanan pehmeetä ja samalla kuitenkin niin tehokasta.

Mutta veden toinen puoli on kans nyt näyttäytynyt mun elämässä; vesi tuhoaa!! Vesi tulvii!!

Hiljattain nimittäin meidän pesukone pimahti ja kasteli, ei vaan meidän kämppää, vaan myös alakerran kampaamon ja pihan kukkasetkin. 

No, luonnollisestikaan meidän "tulvamme" ei vedä lähimainkaan vertoja niille aidoille luonnonkatastrofeille, joita uutisten välityksellä on saanut seurata. Me voitas vaikka tässä yhteydessä puhua enemmänkin nykytekniikan vempeleiden aiheuttamasta harmista.
Mutta tän seurauksena sit mun vaatekaappi- ja kenkähylly- ja salonki-proggikset, kaikki, muuttivat suuntaa. Puolet kämpästä on tyhjennetty, vaatteet ripustettu rekeille ja kengät pakattu laatikoihin. Ja ainakin 10 mustaa muovisäkillistä kamaa/sälää/rompetta on heivattu roskiin

 Ja Marjut on saanut lisää myytävää kirpparilleen. Näin ollen tämä vedenpaisumus toi mukanaan paljon hyvääkin. Pakon edessä oli taivuttava, enää ei voinut työntää rojuja kaapin ovien toiselle puolelle ja sänkyjen ja sohvien alle. On ollut pakko tyhjentää ja nopsaa. Ihan hyvä näin. Mutta nyt sitten, sen sijaan, että näyttäisin hehkeitä salonkikuvia, näytänkin tässä tunnelmakuvia vedenpaisumuksen jäljiltä - ja tämä on raksakundien mukaan vasta alkua!

Kommentit

  1. Ai kun ikävä juttu, toivottavasti saatte vahingot korjattua mahdollisimman pian. Mervi:)

    VastaaPoista
  2. Voi kauhistus Ripsu, onpa teilla karmean nakoista. Ja mika tyo!! Miten selkasi kestaa? Mutta tiedan etta kylla se siita... Toivottelee Ei-Aina-Sieva Ameriikan Tati.

    VastaaPoista
  3. Oijoi! Tulkaa välillä maalle lepäämään...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti