Taidehuone


Art Room Kämpissä, ihan Peak Performance-kaupan vieressä
Tänään mulla piti olla Helsinki City tour with Design highlights. Satoi kaatamalla eikä kukaan tullut kyytiin. Siispä  minä ja bussinkuljettaja saimme vapaan aamupäivän. Siitä hyvästä päätin käydä katsastamassa uudistetun Kämp Gallerian. Riemukseni totesin, että sinne oli tullut uusi taidegalleria; Art Room. Harmi kyllä, siel ei ollut laisinkaan henkilökuntaa, joten tässä vaiheessa en saanut selville enempää tän taidehuoneen toiminnasta. Napsin vähän kuvia ja bongasin teos- ja hintalistan.Rullaportailla ylös galleriaan
Art Roomissa on tällä hetkellä myynnissä mm. Hannu Väisäsen, Taruliisa Warsan, Pentti Kaskipuron, Esa Riipan, Kuutti Lavosen, Juhana Blomstedtin ja Juhani Linnovaaran teoksia; sekä maalauksia että grafiikkaa.

On hienoa, että taide tulee tällä tavalla lähelle "kuluttajia". Siinä muotirompetta ostaessa voi tsiigata korkeatasoista kotimaista nykytaidetta, ja vaikka ostaakin joku teos. Muutaman merkkifarkun, -laukun tai -rotsin sijaan voiskin sijoittaa esim. Kuutti Lavosen grafiikkaan, tässä 1 000 egee. Tai johki toiseen; teosten hinnat vaihtelevat 220 eurosta 9000 euroon.

Jokaiselle löytyy jotain. Jotenkin harmi vaan, että galleriassa ei ole ketään paikalla, jonka kans vois jutella teoksista ja muusta. Tiskille on kyllä jätetty laatikko, johon voi tunkea oman käyntikorttinsa tai yhteydenottopyynnön, mut ei se must riitä. Mutta ehkä sitten syksymmällä tilanne korjaantuu...

Kommentit

 1. Haluaisin tietää näyttelystä Kämp Galleriassa joulukuussa 2011. Olisin kiinostunut yhdestä työstä? Keneltä voisi tiedustella näyttelystä?

  Ystävällisin terveisin
  Sinikka Vuorela
  040 730 8286
  sinikka.vuorela@tapio.fi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti