Salonkiproggis

Nurkka, särmin takana se rekki,
taululle paikka, luultavasti vinttiin...
Se mun aikoinaan aloittamani vaate- ja kenkäkaappiraivaus on nyt niin pitkällä, että alan kohta kutsua sitä pahimmin räjähtänyttä huonetta salongiksi. Huone on sellanen iso ja korkea ja se ois ihan oiva salonki-kirjasto. Ongelma on siis just siinä, että se ei koskaa oikeen o järjestyksessä. Mutta mun tavoite ois jotenki raivata se kuntoon. Huoneessa on vanha pieni sievä sohvaryhmä, kiva talonpoikaiskaappi ja sit sellanen nykyaikaisempi, mut ihan ok vaatekaappi. Sitten siinä on kaks mustaks maalaamaani kirjahyllyä täynnä taide- ja museo- ym kirjoja. No, joo - ja lisäks kultakehyksinen iso lattialla seisova peili. Ekin kitaroita liuta ja viel nurkassa mun vaaterekki. Verhotanko on rämähtänyt alas aikoja sitte, joten verhoja ei ole. Onneksi ikkunat ovat kauniit, niin ei se verhojen puute oikeestaan häiritse.

Skittanurkkaa

Mutta, miten tästä sais salongin? Ekaks pitäis katsoa, että huonekalut, matot ja verhot (?) ois oikeet ja oikeilla paikoilla. Sit vois katsoa, että vaatteet ja kengät ois paikoillaan, eikä niitä lojuis siel sun täällä. 

Piilokuvassa opastamaan lähtevä bloggaaja
siitä johtuu toi valkonen paita ja musta hame.

Ja kaapin ovet ja laatikot vois olla kiinni. Kirjahyllyn kirjat vois olla oikenpäin, ja muu roina vois olla jossain muualla ku kirjojen päällä sikin sokin.... 
Huh. mutta kyllä se tästä lähtee - ei anneta periksi. 

Iik, hitsinhitsi!
Kommentit