Helsinki midnight sun madness

Vietin täysin maagisen yön viikonloppuna.

Toimin oppaana/hostina neljälle skotti-toimittajalle. Heille oli järjestetty "hullu yö". Keikka alkoi klo 01. Helsinki - Vantaa -lentoasemalta. Pikkolo¨-pullo pillillä handuun ja sit mentiin. Ekaks vein ne Hesaria pitkin Stadikalle, jossa pysähdys. Siinä matkalla Stadi näky Töölönlahden takaa valaistuna, taivas kirkas ja ilma suht. lempeä. Reissu jatku Sibelle, joka sekin oli jylhä yövalaistuksessaan autiona. Jengi oli jo tässä vaiheessa aika myyty.Matka kohti Saunasaarta, kolleega Ullis oli tehnyt
kaikille koivuseppeleet!

Sit stadin läpi Senaatille, vieläkin hienompaa. Eikä niitä haitannu bilettävä kansa siinä kun ajettiin Steissin ohi. Nää oli nuoria tyyppejä, ne kyllä tajus, että nyt oli vkl.

Senaatilta autiolle Kauppatorille ja siitä sit taxiveneen kyytiin ja yli Saunasaareen. Se näky siel oli taas ihan mykistävä. Sitä ennen -veneessä- mukaan tulleet kollegat Ullis ja Oscar tarjos vieraille lämmikkeeks pienen pienet salmarit.

No - siinä oli savusauna poikineen, uintia meressä, lekottelua lämpöpaljussa, loimulohta ja

Yöllistä näkymää Saunasaaressa
huima auringonnousu klo 04 pintaan.

Vieraat olivat ihan fiiliksissä - kun sitten seitsemän aikaan aamulla palattiin heräävään, aurinkoiseen kaupunkiin, Kauppatorille, missä jengi alkoi pystyttää myyntikojuja.

Mä itsekin olin täysin haltioitunut tästä keikasta, en edes osaa sanoin kuvata kaikkea. Tässä pari
fiiliskuvaa.
 
 
Päivä jatkui muuten aika hauskasti, mul oli heti aamul 09 toinen opastus, ja sit viel 11.30 kolmas. Sen jälkeen oltiin tsiigaamassa Cheer leading -PM-kisoja. Ekin tyttären tiimi sai KULTAA! Mutta täst sit myöhemmin.

Kommentit