Alkuviikkoa

Viikko on käynnistynyt täydellä touhulla. Maanantaina ihana vesijuoksu Anin kanssa, saunaa ja virkistävä jääkylmä pulahdus uimahallin jäävesialtaaseen. Olen kyllä niin tyytyväinen, että olemme päässeet näin näppärästi käyntiin tämän harrastuksen kanssa.

Maanantai on lisäksi vielä yksi viikon parhaista telkkari-illoista. Meillä on mahdollisuus tsiigata myös Ruotsin telkkarikanavia, ja Ruotsin kanava 3 on ihan mahdottoman hyvä hömppäkanava - sieltä tulee aina Project Runway ennenkuin se ehtii Suomeen, sieltä näin myös ruotsalaiset Hollywood-frut ennen kuin ne alkoi meidän Liv-kanavalta. Ja nyt siel menee ihan älyttömän herkullinen Super stylisten Jonas - joka hänkin on Hollywoodissa. Superhömppää ja ihanaa...

Tänään oli sitten taas teatterikritiikin praktikum yliopistolla - kävimme läpi toistemme kritiikkejä. Meitä on vaan 10 osallistujaa, ja 3 tuntia aikaa. Silti emme ehtineet käsitellä kaikkien kritiikkejä, me olemme niin innokkaita keskustelijoita, että osa teksteistä jäi käsittelemättä. Todella kiva kurssi, hauskaa lukea ja käsitellä toisten tekstejä ja analysoida ja vaihtaa ajatuksia.

Eki tuli kotiin tosiajoissa ja laittoi herkullisen salaatin: punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja, vanhan ajan savukinkkua, erilaisia lehtisalaatteja, sipulia, kurkkua ja raastettua edam-juustoa. Kastikkeena meillä oli sekä öljy- että ceasar- kastiketta. Ihan paras salaatti. Ai niin - ja paljon oreganoa, se tekee siitä todella maukkaan.

Huominen aamuopastus peruuntui, mutta toisaalta hyvä; ehdin tehdä koulutöitä. Sitten mulla on kuntosaliohjaus - saan uuden ohjelman. Koulua, ja illalla ihana vaateputiikki Dotsin avajaiset.
Dots on muuttanut viereiseen taloon ja niillä on nyt enemmän tilaa ja esimerkiksi uusi miesten mallisto. Olin jo aikaisemmin sanonut Ekille, että hän voisi hankkia punaiset housut - ja nyt näin niitä Dotsissa - eli sieltä ne varmaan hankitaan!

Eki  jää soittelemaan kitaraa, huomenna on levytystä - minä kiitän taas hyvästä päivästä ja menen nukkumaan!Kommentit

  1. Vilkasta arkea Ripsu! Hauskaa seurata tätäkin kautta. Onnea ja menestystä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti